Dzisiaj dowiedziałem się że na osiedlu Reda Park powstanie nowa pizzeria(lokal po niechlubnym Doner Pizza)
Zastanawiam się czy jest sens w Redzie otwierać jeszcze jeden taki lokal.
Czy ktoś się orientuje czy będzie tam jeszcze inna kuchnia.
Jestem żywo zainteresowany bo mam blisko:) , a jeść lubię
Następna pizzeria w Redzie-czy to ma sens ?
Regulamin forum
Opinie o lokalach gastronomicznych (pozytywne lub negatywne) mogą być zamieszczane wyłącznie przez użytkowników posiadających minimum 10 opublikowanych postów. Moderator może usunąć opinie użytkowników bez podania uzasadnienia (w szczególności w przypadku podejrzeń o stosowanie nieuczciwej konkurencji).
Opinie o lokalach gastronomicznych (pozytywne lub negatywne) mogą być zamieszczane wyłącznie przez użytkowników posiadających minimum 10 opublikowanych postów. Moderator może usunąć opinie użytkowników bez podania uzasadnienia (w szczególności w przypadku podejrzeń o stosowanie nieuczciwej konkurencji).
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
- Rejestracja: 13 lat temu
-
- Znam to forum
89 postów
- Rejestracja: 13 lat temu
Musiała by być pizza na co najmniej takim poziomie jak w galerii Rumia
Znam trochę temat pizzy i poziom jak w galerii Rumia to i podobne ceny , bo dobre składniki to składniki sprowadzane z Włoch, podejrzewam że wszystkie pizzerie z wyjątkiem tej z galerii to nawet włoskiej mąki nie używają bo dwa razy droższa. Nie da się zrobić tanio i dobrze ,suchysuszi pisze:Musiała by być pizza na co najmniej takim poziomie jak w galerii Rumia
a w Redzie podejrzewam że cena gra dużą rolę. Więc wygrywają ci co robią w miarę dobrze i zarazem tanio . Taka jest niestety rzeczywistość . Sukces faktycznie by był murowany gdyby był poziom z Galerii Rumia przy cenach na poziomie Redzkich pizzerii ale to raczej mało realne bo nikt charytatywnie pizzerii nie otwiera
Nie polemizuj z idiotą -najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a później pokona doświadczeniem.
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
- Rejestracja: 13 lat temu
Dobrze gadasz drhacken Ale myślę, że pizza na poziomie tej z Picollo i w cenie na poziomie Redzkich pizzerie ma szanse dobrze się sprzedać. Właściciele nowej knajpki powinni zapoznać się z tym działem na forum, a w szczególności wątkiem o Doner Pizza by wyciągnąć wnioski i nie popełnić tych samych błędów
-
- Znam to forum
89 postów
- Rejestracja: 13 lat temu
Myślę że w Redzie jest tez sporo ludzi których stać na to żeby smacznie zjeść. Myślę że koszty utrzymania lokalu w galerii rumia są zapewne większe niż na reda park więc to tez mogło by się również przełożyć na cenę
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
- Rejestracja: 13 lat temu
Pizzeria Felicita
- Podmiejski
- Częsty Bywalec
460 postów
- Rejestracja: 13 lat temu
Tym co otwierają wydaje się że pizza to takie "coś z niczego" - każdy jest u nas ekspertem od pizzy
A proste danie ma to do siebie że trzeba się mocno znać - żeby było smacznie
Pizza po latach jedzenia "pagaja od Riggi" wreszcie - jak na całym świecie - zaaklimatyzowała się na stałe.
Teraz pora na jakość!
A proste danie ma to do siebie że trzeba się mocno znać - żeby było smacznie
Pizza po latach jedzenia "pagaja od Riggi" wreszcie - jak na całym świecie - zaaklimatyzowała się na stałe.
Teraz pora na jakość!
good by my love, good bye...
-
- Ja tu zaglądam
37 postów
- Rejestracja: 11 lat temu
drhacken, skąd masz takie wiadomości? Masz może jakiś kontakt z właścicielem nowo powstającej Pizzerii?
Ostatnio zmieniony |28 Sie 2013|, o 18:53 przez kamieniarz66, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ja tu zaglądam
37 postów
- Rejestracja: 11 lat temu
Romek, skoro jesteś taki szczegółowy, to spójrz na swój powyższy post, CHCĄ a nie chca i NASZĄ a nie nasza, ale nie oto pytałem.