Witam.
Potrzebuję się w tym roku rozliczyć z Niemieckim finanzamtem i szukam jakiegoś zaufanego biura rachunkowego czy kogoś, kto by mi to ogarnął. Z Polskimi PITami załatwiałęm to za pomocą darmowych programów, albo przez internet/telefon, ale teraz będę mieć za dużo dokumentów, żeby się bawić w skanowanie tego wszystkiego i wolałbym fizycznie je gdzieś podrzucić i w razie pytań być gdzieś na miejscu.
Ktoś coś sprawdzonego w okolicy by mógł polecić?
Warsztat samochodowy Reda zaprasza
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Tanie i solidne stoły rozkładane i krzesła w w PomorskieMeble.pl
/informacja w sprawie ogłoszeń drobnych: admin@e-reda.pl/
Rozliczenie podatku z Niemiec, szukam biura rachunkowego
-
- Forumowicz
48 postów
Jak miałem działalność, to korzystałem z usług firmy Rach - Complex z Redy. Bardzo ogarnięte kobiety. Powinny dać radę.
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Rach-complex polecam.
Z pewnością się nie zwinęli. Spróbuj przez Fejsa: https://www.facebook.com/rachcomplex/
Byłem popytałem - nie rozliczają podatku z Niemiec, bo nie znają się na rozliczeniowych przepisach Niemieckich. Polskie tak - kompleksowo, ale z zagranicznymi to już trzeba się udać do dedykowanych firm.
Telefon stacjonarny faktycznie zlikwidowany, komórka tak oblegana, że faktycznie może być problem z dodzwonieniem się
Telefon stacjonarny faktycznie zlikwidowany, komórka tak oblegana, że faktycznie może być problem z dodzwonieniem się

Jam jest Huher - pierwsza maruda redzka ...