Internet i kablówka w Redzie
-
- Znam to forum
91 postów
czy warto zmienić chopina na radio z plastcomu?
- redziaczki
- Wygadany Lider
2023 postów
Nie, radio nigdy nie będzie tak stabilne jak kabel.
-
- Znam to forum
91 postów
Pożegnałem się z kablówką z TK Chopin, (135zł z netem to już przesada za te pakiety co miałem) ich podwyżki pomogły mi z tą decyzją.
Neta niestety musiałem zostawić bo nie mam u siebie innej alternatywy, umowa na 2 lata, czekamy może w ciągu najbliższego czasu ktoś ich wykupi i wtedy będą normalne ceny i jakość usług
Neta niestety musiałem zostawić bo nie mam u siebie innej alternatywy, umowa na 2 lata, czekamy może w ciągu najbliższego czasu ktoś ich wykupi i wtedy będą normalne ceny i jakość usług
-
- Forumowicz
48 postów
Też zrezygnowałem z kablówki od nich. Zostawiłam sobie internet, bo nie mam innej alternatywy. Ktoś wie, czy na Fenikowskiego, jest możliwość ogarnięcia innego dostawcy netu ?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Znam to forum
91 postów
Tygrys badz plastcom powinni chyba byc w Twoim rejonie
Cześć,
chciałbym odświeżyć temat i podpytać o jakość internetu z interkaru. Jedyna opcja po kablu w mojej lokalizacji (Betlejem) to właśnie światłowód z interkaru, niestety wszyscy znajomi mają z innych firm i nie mam kogo zapytać o działanie. Czy znajdzie się ktoś do podzielenia się opinią?
chciałbym odświeżyć temat i podpytać o jakość internetu z interkaru. Jedyna opcja po kablu w mojej lokalizacji (Betlejem) to właśnie światłowód z interkaru, niestety wszyscy znajomi mają z innych firm i nie mam kogo zapytać o działanie. Czy znajdzie się ktoś do podzielenia się opinią?
- Salamandra
- Lider Forumowicz
1974 postów
Na Betlejem od co najmniej 10 lat działa Chopin ze swoimi kablami. W jakiej okolicy mieszkasz?Aaaa pisze: ↑3 miesięcy temuCześć,
Ul. Szafranowa, Chopina zażyczyła sobie 2900 zł za podłączenie.Salamandra pisze: ↑3 miesięcy temuNa Betlejem od co najmniej 10 lat działa Chopin ze swoimi kablami. W jakiej okolicy mieszkasz?Aaaa pisze: ↑3 miesięcy temuCześć,
- Salamandra
- Lider Forumowicz
1974 postów
No i? Przecież nie zrobią tego za darmoAaaa pisze: ↑3 miesięcy temuUl. Szafranowa, Chopina zażyczyła sobie 2900 zł za podłączenie.Salamandra pisze: ↑3 miesięcy temuNa Betlejem od co najmniej 10 lat działa Chopin ze swoimi kablami. W jakiej okolicy mieszkasz?Aaaa pisze: ↑3 miesięcy temuCześć,

-
- Znam to forum
91 postów
Ich stawki to jest rozbój w biały dzień, są śmieszni, niech wejdzie konkurencja na betlejem to wszyscy od nich ucieknąAaaa pisze: ↑3 miesięcy temuUl. Szafranowa, Chopina zażyczyła sobie 2900 zł za podłączenie.Salamandra pisze: ↑3 miesięcy temuNa Betlejem od co najmniej 10 lat działa Chopin ze swoimi kablami. W jakiej okolicy mieszkasz?Aaaa pisze: ↑3 miesięcy temuCześć,